Tarieven

Tarieven gebruik clubhuis:

Vanaf september 2023 gelden de onderstaande tarieven inclusief gebruik van gas, water, elektriciteit, vuilcontainer en draadloos internet (wifi).

Daarnaast vragen wij een borgsom van €250,--. Eventuele schade in materieel opzicht, schoonmaakkosten of vrijwilligerstijd wordt van de borg ingehouden.

Tarief particulier gebruik:

Het gebruik op een middag of avond kost €190,-- en is op zaterdag pas mogelijk vanaf 17:00. 

De gebruiksvergunning staat een verblijf toe van maximaal 150 personen.

Voor de tarieven van het gebruik van ons clubhuis op een andere dag of dagdeel kunt u contact opnemen via beheer@driestromengroep.nl 

Tarief scouting, scholen en verenigingen:

Een verblijf met overnachting kost € 5,25 p.p.p.n., met een minimum € 210,-- per verblijf met overnachting. De gebruiksvergunning staat een verblijf met overnachting toe van maximaal 50 personen. 

Gebruik van een ochtend / middag/ avond voor school of vereniging is € 100,00

Voor de overige tarieven en mogelijkheden van ons clubhuis kunt u contact opnemen via beheer@driestromengroep.nl

Tarieven overige:

Het gebruik van onze barbecue kost € 40,-- incl gasverbruik per keer. Deze gasbarbecue is uitermate geschikt voor grote groepen. 

Het opslaan van tenten op het terrein is mogelijk, echter in overleg met de beheerder en een vergoeding van €17,50 per tent per verblijf.

Bij schade hanteren wij onder andere een bedrage van 120,- per missende vlamdovende afvalbak, 30,- per glazen koffiekan, 40,- per extra lediging vuilcontainer en een extra schoonmaak van ons clubhuis kost 250,- We gaan er van uit dat geen van deze bedragen nodig zal zijn.

Gebruikersagenda

- Alle genoemde afspraken zijn definitief tenzij anders vermeld -

 

RESERVERINGEN 2024

Januari 

5 januari: Silvy

6 januari: Renier

 

13 januari: Nieuwjaarsinstuif Driestromengroep

 

Februari

 

3-4 februari: Stichting Kampwerk Terbregge

 

10-11 februari: Bevers Driestromengroep

Maart

9-10 maart: Scouting Leonardus

15 t/m 17 maart: Zeeverkenners Driestromengroep

 

22 t/m 24 maart: Jongenswelpen Driestromengroep

April

6 april: Ophaaldag rommelmarkt

12 t/m 14 april: Meisjeswelpen Driestromengroep

20 april: Rommelmarkt 

Mei

9 t/m 11 mei: Cornelis Tromp Groep

14 t/m 17 mei: OBS de Toermalijn

25 mei: Vrijwilligersdag Driestromengroep

26 mei: Emma

28 t/m 30 mei: OBS de Molenvliet Stad aan 't Haringvliet

Juni

1 juni: CBS De Bron

4 juni: Nationale Nederlanden/Individueel Pensioen

8 juni: Dominique

14 t/m 16 juni: Zeeverkenners Driestromengroep

21 t/m 23 juni: Bevers Driestromengroep

Juli

3 t/m 5 juli:  KBS de Nobelaer 

6 t/m 13 juli: Scouting Cuijk

13 t/m 20 juli: Scouting Sint Patrick Rotterdam

20 t/m 24 juli: Scouting Loevestein

Augustus

3 t/m 10 augustus: Gorinchemse zeeverkenners

23 t/m 25 augustus: Scouting JWF

September

7 september: Overvliegen Driestromengroep

14 september: Kinderbingo & Pubquiz Driestromengroep

21 september: Anita

Oktober

5 oktober: TVHW

19 oktober: Herfstmarkt Driestromengroep

November

9 november: Bioscoopavond Driestromengroep

December

7 december: Dag van de vrijwilliger Driestromengroep

 

Clubhuisgebruik

Algemene informatie
Wij stellen ons clubhuis alleen ter beschikking aan andere scoutinggroepen en eventueel scholen tegen 'onkostenvergoeding'; wij spreken dus niet van verhuur. Ook eigen leden kunnen het gebouw gebruiken. Wij stellen het in principe niet ter beschikking aan derden, en in geen geval aan jongeren of studenten! Dit laatste is in alle gevallen uitgesloten.

De opkomsten van onze speltakken gaan altijd voor. Onze speltakken hebben met uitzondering van de schoolvakanties opkomst op vrijdagavond, zaterdagochtend en -middag. Buiten de opkomsten van onze speltakken is ons clubhuis het gehele jaar beschikbaar. Op zaterdagen is dat vanaf 17:00 uur beschikbaar.

Ons terrein heeft een mooi plein, maar auto's zijn niet welkom op het terrein. Er zijn ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Meer informatie leest u op deze pagina of mail; beheer@driestromengroep.nl

Voorzieningen
Hoofdgebouw (globaal)
Het gebouw bestaat uit 2 zalen gescheiden door een middengedeelte. Het middengedeelte bestaat uit een garderobe, keuken en sanitair. Op de eerste verdieping, boven het middengedeelte, is een leidinglokaal.

Zalen
Het gebouw heeft 2 zalen, een grote zaal ((10x15)150m²) en een kleine zaal of slaapzaal ((10x10)100m²). In de grote zaal is een kleine wasbak met een kraan te vinden. Onder de trap naar het leidinglokaal is een bezemhok.

Inventaris
De standaard-inventaris in het clubhuis bestaat uit 10 biertafels & 20 -banken, 15 klapstoelen en enkele houten banken met tafels & schragen.

Leidinglokaal
Het leidinglokaal ((5x5)25m²) is via de trap in de grote zaal te bereiken. Vanaf het leidinglokaal kan over beide zalen uitgekeken worden.

Keuken
De keuken heeft de beschikking over een professioneel fornuis met afzuigkap, een industriebrander geschikt voor grote pannen, een grote koelkast, 2 koffiezetapparaten, een waterkoker en een magnetron. Pannen, bestek, borden, glazen etc zijn niet aanwezig.

Sanitair
Het sanitair bestaat uit een doucheruimte en toiletten. De 2 toiletten grenzen aan de garderobe, en zijn verdeeld over een heren- en damestoilet. De doucheruimte is te bereiken via de kleine zaal, en heeft twee douches en een wasbak met zeven kranen. De doucheruimte kan afgesloten worden.

Terrein
Het terrein bestaat uit een groot plein ((25x12)300m²), kampvuurkuil incl. watertappunt & stroomaansluiting, opslag brandhout, opslag pionierhout, vlaggenmast en 2 speelvelden ((18x15)270m²) en ((20x17,5)350m²). Bij de ingang van het terrein staat een vuilcontainer, welke wekelijks geledigd wordt. Het gebouw van het waterwerk wordt niet verhuurd. Het terrein kan verlicht worden, en is omgeven door een hekwerk wat afgesloten kan worden.

Let op! In verband met de bestrating van het plein kunnen wij geen auto's toelaten op het plein. Aan de Veerweg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Omgeving
Omgeving clubhuis
Ons clubhuis bevindt zich aan de rand van de Veerhaven van Numansdorp, gelegen aan het Hollands Diep. Op 250 meter van ons clubhuis ligt het Veerbos met daarin twee grote grasvelden. Vanaf het clubhuis is het ook mogelijk om door het bos naar het strandje naast de Haringvlietbrug te lopen. In de nabijheid van het clubhuis ligt het Nationaal Landschapscentrum van het Hoekschewaards Landschap (HWL), dit is uit educatief oogpunt zeker een bezoek waard. Op de kop van de Veerhaven ligt een speeltuintje.

Numansdorp
Numansdorp maakt deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. Het dorpscentrum ligt op een kwartiertje lopen vanaf ons clubhuis. Boodschappen doen in Numansdorp is geen probleem, er zijn twee supermarkten, een veelzijdig winkelaanbod en diverse horeca. De weekmarkt van Numansdorp is op dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur. Numansdorp is geschikt voor het plannen van activiteiten zoals bijvoorbeeld boerengolf en een bezoek aan het zwembad. Zie voor meer informatie de website van de Gemeente Cromstrijen voor meer activiteiten in Numansdorp en omgeving!

Hoeksche Waard
De Hoeksche Waard is als polderrijk gebied uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Het Hoekschewaards Landschap heeft verschillende fiets en wandelroutes beschikbaar. De drie wandelroutes in Numansdorp beginnen allen aan de Veerweg.

Tiengemeten (±9 km) is een eiland in het Haringvliet en omgevormd van landbouw naar natuur. Tiengemeten is met zijn natuur, musea, herberg, bezoekerscentrum en het in 2012 geopende Speelnatuur van 4,5 hectare zeker een bezoek waard!

Oud-Beijerland (±14 km) is het grootste dorp van de Hoeksche Waard, met een gezellig dorpscentrum bestaande uit een veelheid aan winkels en horeca.

Recreatieoord Binnenmaas nabij Mijnsheerenland (±15 km) is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten. Naast een buitenzwembad, kinderboerderij en een grote speeltuin en binnenspeeltuin, is er ook gelegenheid om te roeien of waterfietsen op het water van de Binnenmaas.

Omstreken
Rotterdam (±25 km) is met de auto buiten de spits in een half uurtje te bereiken. Busdiensten zijn er vanaf de snelweg (±20 min in Rotterdam) maar ook vanuit Numansdorp (±35 min). Aan het begin van de Veerweg ligt een bushalte, waar opgestapt kan worden voor de bushalte langs de snelweg A29 of naar het centrum van Numansdorp.

Willemstad (±11 km) is een toeristische vestingstad, gelegen aan de overkant van het Hollands Diep. Willemstad is per veerdienst Anna vanuit de dorpshaven van Numansdorp of via de Haringvlietbrug prima te bereiken. De vestingstad Willemstad met al haar bunkers en monumenten is een uitdagende locatie voor het plannen van activiteiten.

In de buurt van Willemstad, nabij de Volkerak sluizen, ligt fort Sabina, zeker een aanrader!

 

Reglement

Welke regels gelden er bij ons?
De huisregels en algemene voorwaarden zijn op te vragen via onze beheerder.In principe staat hier beschreven welke voorwaarden er gesteld worden aan het in gebruik stellen van ons clubhuis aan derden.

Enkele belangrijke zaken; We gaan er van uit dat iedereen ons clubhuis en het terrein netjes en schoon achterlaat en bij eventueel gebruik van de kampvuurkuil de boel weer netjes (asvrij) achterlaat. Na 23.00 uur hoort het in en om het clubhuis en op de Veerweg 'geluidsarm' te zijn. Bij feestjes is het verstandig te overleggen met de directe buren.

Het binnenterrein (het plein) is niet toegankelijk voor auto's ed.

Wij werken met een te ondertekenen contract en een borgsom van €250,--, die aangewend wordt bij eventuele schade in materieel opzicht, schoonmaakkosten of vrijwilligerstijd.

Adres & Route

Adres
Ons clubhuis is te vinden aan de Veerweg, nummer 20. In principe ligt ons clubhuis tussen de jachtwerf en de golfclub.

Het volledig adres is: Veerweg 20, 3281 LX Numansdorp

Voor post tijdens het verblijf kunt u deze laten sturen aan bovenstaand adres. 

Route
Ons clubhuis is vrij eenvoudig te vinden. Met de auto komt u bijna in alle gevallen via de snelweg A29.

  • U neemt de afslag Numansdorp.

  • Als u de snelweg verlaat, kiest u richting Numansdorp, u krijgt vrijwel direct een rotonde, deze neemt u rechtdoor richting Numansdorp.

  • Dan neemt u de eerste weg rechts, dit is de Volgerlandseweg, schuin tegenover de Intratuin.

  • Aan het einde van deze weg komt u op een dijk, de Middelsluissedijk WZ, u gaat dan met de bocht mee naar rechts.

  • Met de weg, 3de Dwarsweg, mee naar links.

  • Volg deze weg, u rijdt dan met de weg mee weer een dijk, Molendijk op, u slaat hier linksaf.

  • U kunt vanaf hier de borden 'golfbaan' volgen, u bent nu op de Veerweg.

Terrein Veerweg 20

Clubhuis Veerweg 20

Contact

Scouting Driestromengroep

Veerweg 20
3281 LX Numansdorp

Webmaster

Vragen over deze website of over de inhoud op deze website? Neem contact op met de webmaster @ driestromengroep.nl
(ook voor vragen over onze ...@driestromengroep mailadressen)© 2016,2020 scouting Driestromengroep